Условия за доставка

След като в електронния магазин постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин я обработва. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

  • Доставка се прави само след потвърждение (по имейл или телефон) за успешно приета поръчка.
  • Доставката на поръчана стока може да е обикновена и експресна. Доставки не се извършват в Неделя и на официални празници.
  • Обикновена доставка – в срок от 1 до 3 работни дни на територията на България от момента на потвърждаването на поръчката.
  • Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерската услуга на фирма „Еконт”.
  • Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен).

Цените за доставка са:

  • За България – 5 лв до офис на Еконт / 4,90 лв до адрес
  • За Европа – 13,00 EUR (до 1 кг)
  • За САЩ – 25,00 USD (до 1 кг)

Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на пратката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок пратката, ако е избрал тази опция, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ДОСТАВКА НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Нашите превозвачи не са в състояние да доставят на следните места: летища, болници и затвори. Ние също така по наше усмотрение можем да изключим доставка до всички адреси, които се считат за несигурни.

МЕДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА

Допълнителни данъци, такси или налози, могат да се прилагат в съответствие с местното законодателство. Получатели на доставки, извършени извън България могат да имат да плащат мито при внос или официални митнически такси за внос. Всички митнически или вносни мита се таксуват след като стоките достигат до страната на местоназначение и тези такси са Ваша отговорност и трябва да бъдат заплатени от получателя. За съжаление ние нямаме контрол над тези такси и не можем да ви информираме каква ще е цената, тъй като митническата политика и вносните мита, варират от държава до държава.

В допълнение, някои страни имат ограничения върху вноса на определени продукти или материали. Вие сте отговорни за определяне дали има някакви ограничения за доставка на нашите продукти в избраната от вас дестинация. Можете да се свържете с местната митническа служба за помощ във връзка с тези въпроси. Доставката може да закъснее или да бъде спряна заради това, но за съжаление това е извън нашия контрол.

ИЗГУБЕНИ ПРАТКИ

Ние ще започнем процедура за липсващите пратки, ако вашата поръчка не пристигне в рамките на 20 дни (за Международни) или 5 дни (за Страната) след изпращането им и след като ни уведомите в писмена форма. Ние ще проучим вашия иск и ако сме съгласни, че не-пристигането на продукта/ите се дължи на нас ще направим възстановяване на сумата по сметката на кредитна/дебитна карта, която сте използвали за плащане на поръчкаа. Моля, обърнете внимание, че ние можем да откаже да направим бъдещи доставки до адреси, които се считат за несигурни. В този случай нашият екип за обслужване ще се свърже с Вас и ще поиска да предоставите алтернатива за доставка на бъдещи поръчки.