⭐️ 10 ГОДИНИ COCOON ⭐️
Skip to content

За COCOON

COCOON е български моден бранд, основан през 2013 г. Създател и дизайнер на марката е Михаела Коева, която с безпогрешния си нюх и страстта към модата, тя създава един от първите български онлайн брандове. Успехът е най-красив облечен с талант и упоритост. От една смела мечта, COCOON се превърна за кратко време в един от водещите компании за производство на висококачествено лимитирано дамско облекло.

COCOON е марка с ярко изразена собствена философия, с подчертано внимание към материите и детайла. Притежаваща високи стандарти към качеството на продуктите и отношението към нашите клиенти. Един бленуван образ на самото съвършенство, заради маниакалното ни отношение към детайла, луксозните материи, експертното изпълнение и прецизните кройки. Това е бранд за хора, които не търсят просто дрехи, а истински шедьовър, белязан от изключителен индивидуален почерк и уникален дизайн.

Какво е COCOON?

Страстта ни към естествените и качествени материи ни подтикна да кръстим бранда COCOON (Кокуун). Нашият пашкул, който използваме за производството на коприна е символ на елегантност и изтънченост. Комфортът, удобството, високото качество и устойчивостта на дрехите са нещата, с които не правим компромис. Затова създаваме дрехи, които да ни обгръщат в прегръдка от незаменим комфорт и първокласен стил.

Рокля Black Rose

239,00 лв.

Пола Pepit Bouclé

95,00 лв.

Свободата да бъдеш себе си

Това е нашата основна цел и олицетворение на ценностите и философията на компанията. Нашите колекции са насочени към самоуверени личности със силна мотивация и собствен вечен стил. Посветени изцяло на красотата и индивидуалността, която притежава всяка дама, ние се стремим да подчертаем чара и да акцентираме върху излъчването в стилната и решителна жена като й предлагаме дрехи с характер и идентичност.
Присъдинете се и Вие към семейството на COCOON, за да се докоснете до съвършенството!

Защо COCOON е любим бранд?

  • COCOON е еталон за качество и дизайн на световно ниво.
  • Задоволяваме се само с най-доброто в избора на материали и изработка
  • Не приемаме посредствеността в никаква форма.
  • Не срещаме граници и стереотипи в създаването на нашите колекции.
  • Непрестанно се развиваме и въвеждаме нови стандарти в модната индустрия.

Профил